NL ENG
Nu
1996
Projecten &
Tentoonstellingen
×
T W I N T I G
19 Mar 2016 — 17 Apr 2016

met nieuwe edities van

BART BAELE
MICHAEL BALLOU
THOMAS BOGAERT
RAPHAEL BUEDTS
LUC COECKELBERGHS
WIM CUYVERS
MARIO DE BRABANDERE
KOBA DE MEUTTER
JOHAN DE WIT
JOHAN DE WILDE
ILSE ERMEN
PAUL GEES
INDIANEN
DAVID KRAMER
BART MARIS
EMMANUELLE QUERTAIN
KOEN SELS
BATIA SUTER
SVEN ‘T JOLLE
HERMAN VAN INGELGEM 
TINUS VERMEERSCH

Sinds 1996 brengt Voorkamer edities en publicaties uit in samenwerking met binnen- en buitenlandse kunstenaars. Deze worden door Voorkamer uitgedaagd om vanuit de eigen praktijk na te denken over multipel, serie of kopie. 

De creatie, productie en presentatie van kunstwerken in oplage vormen een belangrijk onderdeel van het beeldend programma: de edities blikken immers terug of kijken vooruit op de artistieke werking. Door ze aan democratische prijzen aan te bieden, wil Voorkamer een duurzame band tussen organisatie, kunstenaar en publiek creëren. 

In 2016 vieren we 20 jaar Voorkamer. Voor deze gelegenheid presenteert Voorkamer 20 nieuwe kunstenaarsedities onder de noemer ‘TWINTIG’. 

Deze worden samen met alle voorgaande 103 getoond in een totaalpresentatie en vormen een overzicht van 20 jaar kunstenaarsinitiatief.

Op de openingsavond zaterdag 19 maart biedt Voorkamer 20% korting op alle eerder geproduceerde multipels en, bij voorintekening, ook op de nieuwe. U steunt met de aankoop van een multipel de artistieke werking.

Een overzicht van de multipels vindt u hier.

+
< >

Emmanuelle Quertain

Herman Van Ingelgem

Johan De Wilde

Batia Suter

Bart Baele & Michael Ballou

Mario De Brabandere

Paul Gees

Paul Gees

Raphael Buedts

×

tekst beeld
koop