NL ENG
Nu
1996
Projecten &
Tentoonstellingen
×
Meer dan één
21 Feb 2015 — 1 Mar 2015

RIA PACQUÉE
PATRICK VANDEN EYNDE
SARAH & CHARLES
V & S
LAURA VAN
LIEVE D'HONDT
VINCENT & HANNELORE VAN DIJCK
REIN DUFAIT
GLENN GEERINCK
INGRID GODON
RUTH VAN BEEK

 

Sinds haar oprichting in 1996 brengt Voorkamer op regelmatige basis kunstenaarsedities uit in samenwerking met binnen- en buitenlandse kunstenaars. Deze multiples vormen een artistieke tijdlijn van het kunstenaarsinitiatief in beeld en vorm.

Ook in 2015 presenteert Voorkamer onder de noemer ‘MEER DAN EEN’ elf nieuwe multiples. Op 21 februari 2015 stellen Ria Pacquée, Patrick Vanden Eynde, Sarah & Charles, V & S, Laura Van, Lieve D'hondt, Vincent & Hannelore Van Dijck, Rein Dufait, Glenn Geerinck, Ingrid Godon en Ruth van Beek elk hun multiple voor in een eigen tentoonstellingspresentatie.  

De creatie, productie en presentatie van kunstwerken in oplage vormen een belangrijk onderdeel van het beeldend programma en de artistieke werking van Voorkamer. Door kunstenaarsedities aan democratische prijzen aan te bieden, wil Voorkamer een duurzame band tussen organisatie, kunstenaars en publiek creëren. Verder steunt u met de aankoop van een multiple de werking; een steun die noodzakelijk is na de recente besparingsmaatregelen. 

Op zaterdag 21 februari biedt Voorkamer 20% korting op alle eerder geproduceerde multiples en, in geval van lidmaatschap of voorintekening, ook op de nieuwe. Alle informatie over de multiples en lidmaatschap vind je vanaf dan op de gloednieuwe website www.voorkamer.be.

De avond wordt aangevuurd door een sigarenkegelperformance THE LONGEST ASH CONTEST van Patrick Vanden Eynde, muziek door Vincent Van Dijck en de voorstelling van het nieuwe jaarprogramma van ‘De Vrienden Van Voorkamer’.

Opening
Zaterdag 21.02.15 vanaf 20u

Tentoonstelling
21.02 - 01.03.15, donderdag t.e.m. zondag van 14u tot 18u en op afspraak

Je kan de werking van Voorkamer ondersteunen door je aan te sluiten bij de Vrienden van Voorkamer

Voorkamer
H.Geeststraat 7
2500 Lier

info@voorkamer.be
www.voorkamer.be

+
< >
×

tekst beeld
koop